Wie is de juf bij Typetalent?

Ik ben anders én ik denk ook anders; dit komt door mijn ADD. Ik weet dus heel goed hoe het is om snel afgeleid te zijn. Gelukkig ken ik ook alle trucjes om je goed te kunnen concentreren en deel ik die graag met je.

Nu ik volwassen ben, heb ik – maar ook jij – er alleen maar plezier van. Waar een ander 1 oplossing/manier ziet, zie ik er wel twintig. Ik verzin gekke ezelsbruggetjes en makkelijke trucjes waardoor het jou ook lukt om blind typen te leren. Ik ben anders, en toch net als jij.

Mijn ervaring met lesgeven en omdenken begon bij mijn dyslectische zoon. Door anders te denken en anders uit te leggen, leerde hij de werkwoordspelling wat hem maar steeds niet lukte. Leren typen werkt op dezelfde manier; lukken de standaardoefeningen niet, dan zoek ik een andere manier waarop het jou WEL een succes zal zijn. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan én mag zijn. Ben jij net als ik anders, en toch hetzelfde als ik? Dan maak ik aangepaste oefeningen voor jou. Heb je wat extra hulp nodig, dan zijn er de bijlessen. Ik leef met jou mee en word er blij van wanneer ik je heb kunnen helpen bij moeilijke letters.. Ik geef les vanuit mijn hart. Lachen en plezier maken is voor mij belangrijk en mijn humor vind je in mijn lessen terug. Ik herinner je aan het huiswerk wanneer het nodig is en geloof in de kracht van positieve feedback.

Je best doen, is bij mij ALTIJD genoeg. Je hoeft niet de beste te zijn, maar ik haal wel graag het beste uit je. Ieder succes – groot of klein – zorgt er voor dat jouw zelfvertrouwen groeit. Met een beetje hulp van mij, groeit dat zelfvertrouwen uit tot blind vertrouwen.

Blind vertrouwen……in jouw vingers!

Waar een wil is, typen we samen aan de weg