Blind typen = een cadeau voor het
(bedrijfs)leven!

7+

jaar ervaring

2000+

tevreden klanten

100%

Diplomagarantie

Herkenbaar voor jou?

Jij... werkt veel op de computer en hebt jezelf leren typen.

Jij…ploetert met 2, 4 of 6 vingers door je werk heen.

Jij... beantwoordt oneindig veel e-mails, of typt lange beleidsstukken, maakt offertes/facturen of je 'schrijft' die ellelange rapportages.

Zien je collega's alleen de bovenkant van je hoofd (in plaats van je gezicht), wanneer jij typt tijdens een teamvergadering?

Ben je 's avonds je goede voornemen om te gaan sporten weer vergeten en plof je op de bank neer?  Of heb je lichamelijke klachten en voel je je uitgeput?

Dan is het tijd voor een inzicht dat jouw lichaam ontlast, je rustiger en ontspannen laat werken en wat je minstens 184 uur tijd (per jaar) oplevert.

Werk je elke dag 2 uur (of meer) op de computer en typ je nog met 2 of 4 vingers? Zo zonde! 

Stel dat je 2 uur per werkdag bezig bent met typen.
Dat is ongeveer 10 uur typen per werkweek en 460 uur per arbeidsjaar.
Als je je snelheid door het blind typen kan verhogen van gemiddeld 120 naar 200
(het zal wel even duren voor je boven de 250 komt), dan ben je 67% sneller.
Schrik niet, maar dat zou jou (en je werkgever) voor dezelfde output, 184 uren op jaarbasis besparen. Dat is een volledige maand!

Een typecursus is een kleine investering met een groot rendement:

Grote tijdwinst!

Neem je tijd in eigen hand. Werk je veel op de computer? Verspil dan niet langer je kostbare tijd. Werk je dagelijks 2 uur op de computer?
Met een cursus blindtypen behaal je een tijdwinst van 184 uur per jaar; dat is een volledige MAAND aan tijd.

ris

Gezond en fit zijn! 

184 uur tijdwinst terwijl je werkdruk veel lager is. En doordat je leert typen met de juiste werkhouding verlaag je de kans op RSI-gerelateerde klachten aanzienlijk.

Focus voor de inhoud van je werk!

Alle aandacht bij je werk en niet langer bij het zoeken naar de letters; blind typen vergt namelijk weinig van het motorisch geheugen

Persoonlijk contact!

Verbinding, daar begint alles mee!  Gegevens invoeren terwijl je oogcontact houdt met je klant, schept vertrouwen.

AANMELDEN

Typetest

Hoe snel typ jij?

Wie is de juf bij Typetalent?

Plezier en kwaliteit zijn belangrijk voor me, die gaan dan ook hand in hand bij de typecursus.
Met veel enthousiasme geef ik mijn lessen en zorg dat jij je gezien en gehoord voelt. Snelheid vind ik minder belangrijk dan foutloos typen. Eerst met de juiste vingers goed en foutloos leren typen, die snelheid komt later. Daarom rem ik je af wanneer je te snel gaat en laat ik je zelfvertrouwen groeien door positieve feedback te geven. Ik geniet het hardst wanneer jij helemaal vastloopt en we even een 1 op 1 afspreken; even samen die moeilijke letters oefenen. Om dan je gezicht van pure frustratie naar een grote lach te zien veranderen in een kwartiertje. DAT blijft mij voldoening geven.

"Waar een wil is...

typen we samen aan de weg"

Juf Diana

Wat anderen over de typecursus zeggen....

Na 63 jaar toch de stoute schoenen aangedaan om mijn typediploma te gaan halen. Diana kwam ik tegen op Linkedin. Ik durfde na een bemoedigend gesprek met Diana te starten. En ja vandaag heb ik mijn diploma gehaald!! Diana geeft zeer duidelijk op de persoon gerichte instructie waar je meteen wat aan hebt. Verder werkt haar enthousiasme zeer aanstekelijk. Zij haalt alles uit de kast om er een succes van te maken ook voor een drieënzestig jarige. Vandaag durf ook ik te zeggen dat iedereen typen kan leren.
Claartje de Leeuw 

Hoe ziet de typecursus eruit

Les via zoom

Eens in de 2 weken heb je een uur les via Zoom. Je leert opnieuw typen met de juiste werkhouding én vingerzetting. Om te zien of je rustig en ritmisch typt, deel je het scherm met me. Zo kan ik je direct corrigeren indien nodig.

Huiswerkbelasting

Gemiddelde huiswerkbelasting 3x 30 minuten per week. Wat je in de les al gemaakt hebt, gaat van deze tijd af.

Snel antwoord op vragen

Heb je vragen of loop je vast? Stel je vraag en binnen 24 uur heb je altijd antwoord, zodat je snel weer verder kunt met je huiswerk.

✅ 100% tevredenheidsgarantie 


✅ 100% diplomagarantie

Niet tevreden over de lessen; geld terug

inbegrepen in de les pakketten

✅ Bijlessen pakket  

Wanneer de standaard oefeningen niet lukken, krijg je op maat gemaakte oefeningen. Loop je ergens vast? Geen probleem, stuur me een mailtje en we spreken een 1 op 1 af om samen even die moeilijke letters te oefenen. Dit voorkomt frustratie en maakt het leren typen, voor iedereen mogelijk en zelfs leuk!

✅ Flexibel lesrooster  

Werk je in ploegen of heb je wisselende diensten? Met het flexibel lesrooster hoef je nooit meer een les te missen. Kun je een keertje niet, dan kun je aansluiten bij een andere groep.

✅ 'Les-verzekering'

Ben je bang dat je niet genoeg hebt aan 10 of 11 lessen om het te leren? Zolang jij oefent krijg je lessen, zoveel als jij nodig hebt. Life is what is happening while you are making plans. Moet je om wat voor reden dan ook tijdelijk stoppen met de cursus? Start later opnieuw zonder extra kosten. Let op: er zit een jaarlicentie op je cursus, de hernieuwde startdatum dient binnen het jaar te vallen.

Wat anderen over Typetalent en Diana zeggen....

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Samen met mijn dochter

Samen met mijn dochter hebben we ons typediploma behaald bij Juf Diana. Wij zijn heel tevreden over het resultaat, de manier van lesgeven en alle persoonlijke aandacht die Diana ons heeft gegeven gedurende de afgelopen tijd. Lieve Diana, bedankt voor je begeleiding en tomeloze inzet. Jij hebt voor ons het verschil gemaakt! 🐌 Veel liefs, Loes en Fiene


Loes en Fiene

In één woord: Geweldig! 

Heerlijk hoe Diana haar online lessen voor volwassenen doet. Het is ronduit gezellig. Kan je een keer niet op de afgesproken tijd, dat ruimt ze tijd in voor een inhaal les. Gaat er iets niet lekker, dan even één op één kijken waar ze kan helpen. En dan ook nog eens zoveel tijd besparen omdat je zonder fouten blind kunt typen. Ik kan haar aanbevelen. Bijna jammer dat de lessen zijn afgelopen. Maar we houden contact en zal vaak aan je denken als ik weer lekker zit te typen

Johan

Jij hebt mij vleugels gegeven om hoger te vliegen!

Dankjewel

mr. Muradin

Haar cursus is een must voor elke tekstschrijver

Ik dacht altijd: ik typ toch prima met twee vingers? Inmiddels weet ik dat blind typen zoveel fijner is. Ik kan mijn hoofd bij mijn werk houden, hoef niet meer na te denken over wat mijn vingers doen. En ik ben ook nog eens sneller. Diana leerde me het blind typen stap voor stap. Rustig, op mijn eigen tempo, geen haast. Diana hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, ook al krijg je les in een groep. Ik kreeg zelfs een keer een extra les om bepaalde skills bij te spijkeren. Haar cursus is een must voor elke tekstschrijver. Of eigenlijk: voor iedereen die veel typt. Zeker doen!
Iris van den Boezem
Add Your Stars

TYPECURSUS

cursus blindtypen

___


€477,-* 
cursus-blindtypen

✅ 11 lessen via Zoom

Minimaal 120 APM!!!

✅ Online leeromgeving 

✅ Antwoord op vragen binnen 24 uur

✅ Persoonlijke begeleiding

✅ Afsluiting met examen

✅ 100% slagingsgarantie

 E-LEARNING

blindtypen volwassenen

___

 va

14 nov

✅ Gratis Huddle app voor mobiel

✅ Leren in handige modules

✅ Stap-voor-stap training

✅ Toegang tot community

✅ .......

⬜ Meer info volgt...


E-LEARNING

cursus tekstverwerken

€ 14,99
 € 10,- *
werken-met-google-documenten

✅ Gratis Huddle app voor mobiel

✅ Werken in gratis Google docs

✅ Leren in handige modules

✅ Stap-voor-stap training

✅ Toegang tot community

Meer info? KLIK HIER


* Alle prijzen zijn inclusief 0% BTW
kosten_besparing


*Korting

Vanaf 5 deelnemers = ~5% korting

Vanaf 10 deelnemers = ~10% korting