Blind leren typen =
Typeplezier voor het leven!


Vanaf eind januari ook in e-learning verkrijgbaar!

7+

jaar ervaring

2000+

tevreden klanten

100%

Diplomagarantie

Typeplezier en kwaliteit gaan bij deze cursus hand in hand!

100% Diploma en tevredenheidsgarantiePersoonlijke begeleiding van a t/m z en natuurlijk ook cijfers en leestekens ;)Snelheid oefenen door het typen van leuke teksten waar JIJ inspraak in hebt; heb je een leuk onderwerp?

Waarom blindtypen

Betere spelling

Beter worden in spellen en stellen


hogere cijfers

Betere resultaten

Langere en betere werkstukken schrijven

 Meer vrije tijd

Eerder het huiswerk af en je houdt meer vrije tijd over. 

Klaar voor je digitale toekomst

In een handomdraai heb jij al je werkstukken uitgetypt en opgemaakt in tekstverwerkingsprogramma (zie VIP)

Focus

Niet meer zoeken naar de letters, al je aandacht is voor je huiswerk

Wie is de juf bij Typetalent?

Hallo, ik ben Diana Box en de juf bij Type Talent.
Ze noemen me vaak superjuf omdat de typecursus vanzelf lijkt te gaan bij mijn leerlingen. Ik ben anders én ik denk ook anders; dit komt door mijn ADD. Ik weet dus heel goed hoe het is om snel afgeleid te zijn. Gelukkig ken ik ook alle trucjes om je goed te kunnen concentreren en deel ik die graag met je. Ik verzin gekke ezelsbruggetjes en makkelijke trucjes waardoor het jou ook lukt om blind typen te leren. Ben jij net als ik anders, en toch hetzelfde als ik? Dan maak ik aangepaste oefeningen voor jou. Lachen en plezier maken is voor mij belangrijk en mijn humor vind je in mijn lessen terug. Met een beetje hulp van mij, groeit jouw zelfvertrouwen uit tot blind vertrouwen. Blind vertrouwen…… in jouw vingers!

Wil je meer weten over mijn manier van lesgeven?

  MEER INFO >>>

"Waar een wil is...

typen we samen aan de weg"

Juf Diana

Wat anderen over de typecursus zeggen....

Ik ben Roos en ben nu 11 jaar. Ik zat toen in groep 7

Mijn ouders zagen het wel zitten dat ik op typeles ging maar ik vond het geen goed idee. Daar had ik toch geen zin in maar toen heb ik het toch gedaan.  Omdat: ik dyslexie heb dan hoef ik niet na te denken over welke letter waar zit. Ik ben blij ook dat ik het gedaan heb want juf Dina is een hele goede type juf. Elke 2 weken hadden we les. Soms ook echt heel lang maar ze ging net zo lang door tot je het snapte en dat je wist waar welke letter zat. Ze vroeg ook altijd hoe het met mij ging. Ook aardig ;-} . In de 2 weken dat er geen les was had je gewoon huiswerk want je moest wel aan je type minuten komen hihi. Spelletjes doen ook leuk. Mijn ouders vonden dat ook belangrijk anders kom je achter en dan komt het niet meer goed. Soms kreeg ik ook extra bijles, ik vond het nooit erg, het was gewoon te leuk. Nu kan ik gewoon type met mijn ogen dicht en ik ben zo blij dat ik dit heb. 


Nogmaals heel erg bedankt voor alles lieve groetje Roos


Roos
Ook wij (ouders van Roos) dachten eerst ...


type les maar typen is het nieuwe schrijven in deze tijd dus waarom niet. De juf van dyslexie raden het ook aan om te doen. Kinderen met dyslexie moeten al zoveel nadenken over letters hoe schrijf ik een woord en dan ook nog eens al die letters op een toetsen bord zoeken pffff. Duurt te lang. Op school adviseerde ze om bij type talent Diana type les te volgen. Vanwege de corona mocht Diana niet op school les geven en ging alles via de computer. Het ging heel erg goed. Soms als de computer het niet zo goed of niet snel genoeg aan ging dan appte of belde ze op met vrolijke stem 'Hallo met Type talent Diana' ik moest dan lachen omdat ik geen type talent ben hihi. Diana heeft echt zorg voor haar werk, zorg voor het type maar ook zorg voor je kind zelf. Wij hebben deze tijd als erg leuk ervaren. Super fijn dat onze dochter nu kan typen zonder na te denken dat maakt het leren een stuk makkelijker. 

Wij raden het iedereen aan om te typen bij Diana en je bent nooit te oud om goed te leren typen.


Ook namens ons bedankt voor alle goede zorgen.

Ouders van Roos

Hoe ziet de typecursus eruit

Les via zoom

Eens in de 2 weken heb je een les van 55 minuten via Zoom. Je leert typen met de juiste werkhouding én vingerzetting. Om te zien of je rustig en ritmisch typt, deel je jouw scherm met me. Zo kan ik je direct helpen .

Huiswerk met leuke games

De huiswerkbelasting is (maximaal) 3x30 minuten per week oefenen. De leeromgeving is als een game opgezet. Het is een wereld met eilanden waarop dorpen met oefeningen én games staan Lukt het niet om binnen die tijd je huiswerk af te krijgen, dan krijg je aangepaste oefeningen zodat het jou ook lukt.

Snel antwoord op vragen

Heb je vragen of loop je vast? Stel je vraag en binnen 24 heb je altijd antwoord, zodat je snel weer verder kunt met je huiswerk.

100% Diploma en tevredenheidsgarantie 

Oefen je goed maar toch extra hulp nodig? Dan gaan we even samen zitten. Je krijgt dus 100% slagingsgarantie. Niet tevreden over de lessen; geld terug

Ook nรก de typecursus kun je terugvallen op Typetalent.


Wanneer je je diploma blindtypen hebt gehaald sta je vast te springen om aan de slag te gaan met je nieuwe vaardigheden. Je komt voor nieuwe uitdagingen te staan, zodra je start aan je eerste verhaal, werkstuk, spreekbeurt of scriptie voor school.
Om te beginnen kies je welke tekstverwerker je wilt gaan gebruiken. Google Documenten is een gratis online tekstverwerker.Deze tekstverwerker wordt veel gebruikt op scholen.  


Hoe maak jij met dit programma de mooiste documenten? Dat leer je in de cursus Werken met Google Documenten. Door deze e-learning raak je van A tot Z vertrouwd met Google Documenten en ben je klaar voor je digitale toekomst.
Ps: Deze cursus tekstverwerken is uit te breiden met Google presentatie( powerpoint) en spreadsheets (excel) Deze cursussen zijn in ontwikkeling en volgen spoedig.

null

Modules en lessen

Het online leerprogramma is verdeeld in handige modules (hoofdstukken) en onderliggende lessen.

Voortgangsoverzicht

Je voortgang wordt weergegeven per module en je kunt gemakkelijk verder gaan waar je gebleven was.

Gratis Huddle app

Via de Huddle app kun je inloggen en je programma volgen op je mobiel

Challenges

Laat je uitdagen en ga samen met andere leerlingen een uitdaging aan

Toetsing

Door een quiz of toets te maken na een training is te controleren of de lesstof goed is begrepen.

Community

Kom je er alleen niet uit? In de community kun je sparren en leren met en van elkaar én pronken met je werkstukken ;-)

Perfecte aanvulling op de typecursus

Yes! Ik wil me aanmelden


Wat anderen over Typetalent en Diana zeggen....

These slides will be slide-able on the live version of your page!

“We zijn heel blij dat we onze Sylvie de typeles via typetalent hebben laten volgen."

Juf Diana is echt geweldig: ze monitort de kinderen op alles: manier van oefenen, foutenanalyse en daar de nodige extra oefeningen op geven, werkhouding enz enz.
Ze motiveeert enorm om aan de gang te blijven en weet de lessen altijd gezellig te maken, zelfs al was het online. Wat een verademing na de worsteling met de volledige typecursus via internet, die de oudste heeft gevolgd! Sylvie was ruim een half jaar eerder klaar, zonder dat wij zelf steeds moesten vechten om haar aan het werk te krijgen. De mailtjes van juf Diana werkten prima! Verder nog complimenten voor de prima bereikbaarheid en vlugge beantwoording van vragen. 

Bedankt juf Diana!


Marlies van der Zanden.

DIANA IS EEN GEWELDIGE JUF DIE OP EEN HELE ONTSPANNEN MANIER MET HAAR LEERLINGEN OMGAAT.

Daarbij legt ze steeds de lat een beetje hoger zodat de kinderen nog meer uit zichzelf willen halen. Dat wil zeggen, nog iets sneller typen met minder fouten. Het programma zorgt ervoor dat er geen lessen kunnen worden overgeslagen. Je leert dus echt stapje voor stapje alle letters en leestekens om daarna door te trainen op snelheid. Heb je moeite met een bepaalde letter dan geeft ze een extra oefening. En wil je teksten over een bepaald onderwerp, dan kan dat ook. Zo blijft het leuk om te oefenen!
Door haar aanpak, haar focus op kwaliteit en het ECHT goed leren typen, is deze digitale typecursus een absolute aanrader.

Ms. Nameless

MIJN ZOON HAD WAT STURING NODIG, DIE ZIJ HAARFIJN AANVOELDE EN INMIDDELS HEEFT HIJ MET VLAG EN WIMPEL HET EXAMEN GEHAALD.

Ook in de corona tijd, waar klassikaal les geven helaas niet kon, was Diana flexibel en wist de leerlingen online de lessen te geven. Ze reageert supersnel op vragen van leerlingen en als er niet direct een oplossing beschikbaar is door het systeem, komt ze er later op terug. Ik zou Type Talent aan iedereen en alle scholen aanbevelen. Door de klassikale lessen kan er op de houding, de vingerzetting en het enthousiasme van de leerling gelet worden en indien nodig op ingesprongen worden. Dikke duim dan ook. ๐Ÿ‘


Sonja van Duijnhoven, Groesbeek

“MIJN ZOON QUINT HEEFT AFGELOPEN JAAR TYPELES GEHAD VAN DIANA.

Hij heeft dyslexie en concentratie problemen en had daardoor veel moeite om de standaard opdrachten te maken. Diana heeft Quint stapje voor stapje meegenomen en speciale opdrachten voor hem gemaakt, zodat hij ondanks zijn problemen, stappen kon maken. De persoonlijke aandacht en individuele hulp hebben ervoor gezorgd dat Quint zijn typediploma toch heeft kunnen halen. We zijn erg blij dat Diana zag wat Quint nodig had en hem steeds is blijven stimuleren en aanmoedigen. Bedankt!”


Marije
blindtypen-plus-google
โ‚ฌ 199,-

Cursus blindtypen voor kinderen inclusief cursus tekstverwerken met Google documenten

โœ… Cursus blindtypen via 11 lessen in Zoom

โœ… Minimaal 100 APM

โœ… Online leeromgeving 

โœ… Altijd antwoord binnen 24 uur

โœ… Van A t/m Z begeleiding

โœ… Flexibel lesrooster

โœ… Afsluiting met examen

โœ… 100% slagingsgarantie

โœ… 'Les-verzekering' inbegrepen

โœ… Cursus tekstverwerken met Google Documenten (e-learning)