Wat mensen over Typetalent (juf Diana zeggen)

reviews-typetalent

"must voor elke tekstschrijver"

Ik dacht altijd: ik typ toch prima met twee vingers? Inmiddels weet ik dat blind typen zoveel fijner is. Ik kan mijn hoofd bij mijn werk houden, hoef niet meer na te denken over wat mijn vingers doen. En ik ben ook nog eens sneller. Diana leerde me het blind typen stap voor stap. Rustig, op mijn eigen tempo, geen haast. Diana hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, ook al krijg je les in een groep. Ik kreeg zelfs een keer een extra les om bepaalde skills bij te spijkeren. Haar cursus is een must voor elke tekstschrijver. Of eigenlijk: voor iedereen die veel typt. Zeker doen!
Iris van den Boezem
"aanstekelijk enthousiasme"
Na 63 jaar toch de stoute schoenen aangedaan om mijn typediploma te gaan halen. Diana kwam ik tegen op Linkedin. Ik durfde na een bemoedigend gesprek met Diana te starten. En ja vandaag heb ik mijn diploma gehaald!! Diana geeft zeer duidelijk op de persoon gerichte instructie waar je meteen wat aan hebt. Verder werkt haar enthousiasme zeer aanstekelijk. Zij haalt alles uit de kast om er een succes van te maken ook voor een drieënzestig jarige. Vandaag durf ook ik te zeggen dat iedereen typen kan leren.


Claartje de Leeuw
"ronduit gezellig"
Heerlijk hoe Diana haar online lessen voor volwassenen doet. Het is ronduit gezellig. Kan je een keer niet op de afgesproken tijd, dat ruimt ze tijd in voor een inhaal les. Gaat er iets niet lekker, dan even één op één kijken waar ze kan helpen. En dan ook nog eens zoveel tijd besparen omdat je zonder fouten blind kunt typen. Ik kan haar aanbevelen. Bijna jammer dat de lessen zijn afgelopen. Maar we houden contact en zal vaak aan je denken als ik weer lekker zit te typen
Johan
"samen met mijn dochter"
Samen met mijn dochter hebben we ons typediploma behaald bij Juf Diana. Wij zijn heel tevreden over het resultaat, de manier van lesgeven en alle persoonlijke aandacht die Diana ons heeft gegeven gedurende de afgelopen tijd. Lieve Diana, bedankt voor je begeleiding en tomeloze inzet. Jij hebt voor ons het verschil gemaakt! 🐌 Veel liefs, Loes en Fiene


Loes en Fiene

"leuke manier van lesgeven"

Echt een aanrader als je nog niet blind kan typen. Niet alleen vanwege het grote enthousiasme van Diana en de leuke manier van lesgeven maar vooral ook om haar betrokkenheid en creativiteit. Ik kan ik nu blind mee typen tijdens het gesprek. Eigenlijk zat op geluid typen niet in het standaard les aanbod. Na het leren van alle letters kwam Diana met aanvullende opdrachten en zo zat ik vervolgens mee te typen met allerlei kinderliedjes. Waardoor ik kon leren op geluid te typen en bijkomend voordeel mijn snelheid omhoog ging.

lieke-dokkum

 Lieke Dokkum 

GZ-psycholoog/orthopedagoog

"extra bijles"

Mijn ouders zagen het wel zitten dat ik op typeles ging maar ik vond het geen goed idee. Daar had ik toch geen zin in maar toen heb ik het toch gedaan. Ik ben blij ook dat ik het gedaan heb want juf Diana is een hele goede type juf. Elke 2 weken hadden we les. Soms kreeg ik ook extra bijles, ik vond het nooit erg, het was gewoon te leuk. Nu kan ik gewoon type met mijn ogen dicht en ik ben zo blij dat ik dit heb. Nogmaals heel erg bedankt voor alles, lieve groetje RoosRoos - Leerling groep 7.
"wat een tijdwinst"
Wat een verademing is het nu ik echt blind kan typen! Dit heb ik bij Juf Diana geleerd. Elke twee weken kregen we in een online leeromgeving les. Haar lessen zijn duidelijk en iedere keer weer was ik verbaasd dat ze zo scherp alles in de gaten hield. Houding, stand van de vingers en natuurlijk je huiswerk. Ik wil Juf Diana graag aan iedereen aanbevelen. Zo is ineens typen een super leuke bezigheid. Wat een tijdwinst.heidi-schuring
Heidi Schuring  Business & manifestatie coach

"juf pitbull Diana"

Mijn missie is geslaagd. Ik ben vast niet de eerste die zegt, dit had ik veeeeeel eerder moeten doen. Gelukkig heb ik het lef gehad op me aan te melden.
En eenmaal aangemeld komt pitbull Diana om de hoek, en laat nooit meer los. Je betrokkenheid is enorm, dank je wel hiervoor.
Wanneer ik waar dan ook collega's, klanten, familie, etc. zie typen met 2 vingers. Zal ik ze vertellen over juf pitbull Diana. Kortom je hebt er een wandelend visitekaartje erbij.

zeer-tevreden-klant

Goossen Foppen

Veluwenkamp civiel techniek

"stok achter de deur"

Na jaren typen met 2 of 4 vingers heb ik toch de stap gezet om blind te leren typen bij Diana. De online lessen waren mijn stok achter de deur om te oefenen en hebben voor mij echt het verschil gemaakt. Ondanks dat ik snel kon typen met 2/4 vingers merk ik in de praktijk vooral dat typen met 10-vingers zoveel meer rust geeft, heerlijk!


zeer-tevreden-klant
Ellen Hoogenraad  
Financieringsspecialist bij Rabobank
"207 aanslagen per minuut "
Eens in de drie weken een uurtje via beeldbellen leren typen en ongeveer 3x30 minuten per week oefenen resulteerde in het mooie eindresultaat van 207 aanslagen per minuut en foutloos typen tijdens mijn type examen. Dat noem ik nog eens tijdwinst en productiviteitstoename.
Ik raad iedereen die nog met twee vingers typt een cursus typen te gaan volgen bij juf Diana; ze is flexibel, geeft gericht feedback, is kritisch en zorgt ervoor dat je het meeste uit jezelf haalt!


pieter-voorwinden
Pieter Voorwinden  
Arbeidsdeskundige & Re-integratie

"leuke en interactieve lessen"

Juf Diana heeft met haar mooie aanstekelijke lach, haar enthousiasme, haar waardevolle tips tijdens de leuke en interactieve lessen mij gemotiveerd en geholpen.
Het diploma is behaald, maar nog veel belangrijker: mijn gesprekken zijn veel waardevoller geworden omdat ik nu blind mee kan typen en de aandacht vol op mijn gesprekspartners kan houden.
Ik kan iedereen de warme begeleiding van Juf Diana aanbevelen en gun ook iedereen de voordelen van het blind typen.

saskia-van-der-horst

 Saskia van der Horst  

Consultant werving & selectie

"allerlei creatieve methoden"

Ik ben superblij met juf Diana. Ik had al drie keer zo'n gratis typecursus geprobeerd maar daar ben ik veel te ongeduldig voor. Ik hield dat niet vol. Dankzij de persoonlijke begeleiding van juf Diana leerde ik hoe ik het typen kon aanleren. Zij geeft heel goede tips, heeft eindeloos geduld en is altijd positief! En zij kan ook heel goed omgaan met feedback. Wat bij mij zeer goed werkte was snelheid krijgen door te typen op de (steeds snellere) beat van muziek. Juf Diana heeft allerlei creatieve methoden, dus kijkt wat jou specifiek kan helpen. Zij gaat tot het gaatje om te zorgen dat je slaagt voor je examen. Dank je wel Diana!

foke-van-bentum
Foke van Bentum  
Coördinator registratie & comm.
"doeltreffend en daadkrachtig "
Juf Diana is geweldig! Doeltreffend en daadkrachtig. De lessen waren leuk en makkelijk, de tijd vloog voorbij. Ze had mij bij aanvang van de cursus gezegd
dat ook ik, met al mijn angsten (examenvrees en faalangst), het examen zou halen. En warempel, ze (en ik) heeft het geflikt. Wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb, want de cursus heeft me veel tijd opgeleverd en vele pijntjes minder. Echt een aanrader!dana-van-essen
Dana van Essen   

Financieel administrateur

"ze kijkt persoonlijk me je mee"

De meest fantastische juf om typeles van te krijgen! Diana is daarnaast ook gewoon een geweldig mens. Met zoveel hart voor haar klanten helpt ze iedereen op haar bijzondere manier om het diploma te behalen. Heb je ergens last van, een beperking, een verkeerde houding waardoor het niet zomaar lukt? Ze kijkt persoonlijk me je mee, luistert naar je verhaal, heeft zoveel geduld en ze geeft energie om weer verder te gaan. Ik ben erg blij dat ik deze keus heb gemaakt en nu zowaar blind kan typen. Daarnaast ben ik blij je een beetje te leren kennen. Dank je wel!

anjo-koppers

 Anjo Koppers

Organisatieontwikkeling

"Juf Diana heeft engelengeduld"

Juf Diana heeft het talent razendsnel in te schatten wat je als leerling nodig hebt en daar dan ook nog bij aan te sluiten! Dat heb ik zelf als leerling bij haar ervaren maar ook bij de typeles van mijn dochter (9 jaar een hoogbegaafd). Ze is altijd vrolijk en positief, en kijkt naar wat wel lukt. Juf Diana heeft engelengeduld en geeft je met alle liefde ook eventjes 1 op 1 uitleg als dat nodig is. Dus als je doet wat zij zegt, dan kun je inderdaad na 10 lessen blind EN goed typen!

josanne-de-graaf
Josanne de Graaf

Organizer voor het onderwijs

"de leukste en gezelligste juf "

De leukste en gezelligste juf van Nederland! Om de twee weken een uurtje oefenen met blind typen. Wat begon met 6 letters blind typen is nu geëindigd met een diploma.
Diana zorgde bij mij voor een motiverende reeks lessen die voorbij zijn gevlogen.
Van de vele cursussen die ik de laatste jaren heb gevolgd is dit de eerste die ik echt iedereen kan aanbevelen die nog steeds met 2 vingers typt.

mike-van-overveld
Mike van Overveld   

KONE People Flow Specialist

"foutloos leren typen"

"Wat moet ik nou met een typecursus? Ik typ me elke dag wezenloos, en snel ook! Ja oké, als ik echt snel een braindump van bezwaargronden maak, moet ik de tekst wel helemaal verbeteren want dat lijkt nergens naar."
Zo ongeveer kwam het dat ik op mijn 50e op typeles ging. Bij wie anders dan Juf Diana! Vanavond examen gedaan, en (uiteraard) iedereen dik geslaagd! Wil je echt snel maar vooral ook foutloos leren typen, kan ik Juf Diana van TypeTalent van harte aanbevelen.
margreet-khne-rccm

 Margreet Kühne Rccm

WIA-specialist

"backspace gebruik bijna op nul"

Juf Diana, Dit stuk is blind getypt zoals je mij geleerd hebt. Dat heb je uitstekend gedaan. Rechtop zitten, handen recht voor je, en lettergevoel in je vingers ontwikkelen. Voor mij was het een stevige herhaling van wat ik al beheerste, maar met een grote uitbreiding. De snelheid is nu omlaag gebracht, maar het aantal fouten is ook sterk verlaagd. Het geheel geeft een betere cadans, waardoor het gebruik van de backspace bijna op nul staat. Dat spaart tijd en door betere ergonomie blijf je fitter.
Ik wil maar zeggen dat je een geweldige docente bent.

philip-verhagen
Philip Verhagen

Translator English

"heerlijk gevoel voor humor "

Morgen ga ik mijn typelessen afronden bij juf Diana, dat vind ik bijna jammer.
juf Diana is enthousiast en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Ze kan mensen uitstekend motiveren het beste uit zichzelf te halen!
Het was leerzaam en zeker ook gezellig!
matty-verheul
Matty Verheul
Persoonlijk begeleider bij SOVAK

"online bleek ideaal"

Gewoon Goed! leuke methode, online bleek ideaal, serieus en gezellig tijdens de lessen. En mij de techniek van blind typen eigen gemaakt.
liselotte-van-bokhoven

 Liselotte van Bokhoven

Bestuurder bij ouderenzorg

"in één woord: Geweldig!"

in één woord: Geweldig!
Heerlijk hoe Diana haar online lessen voor volwassenen doet. Het is ronduit gezellig.
Kan je een keer niet op de afgesproken tijd, dat ruimt ze tijd in voor een inhaal les. Gaat er iets niet lekker, dan even één op één kijken waar ze kan helpen.
Ik kan haar aanbevelen. Bijna jammer dat de lessen zijn afgelopen.

johan-wiegel
Johan Wiegel
Websiteprogrammeur
"persoonlijke aandacht"

Leren typen in een handomdraai was de slogan. "Yeah right" dacht ik "zo makkelijk is dat niet als je al eind 30 bent." Toch was er één post van haar (over iemand van in de 70 die zijn typdiploma had behaald) die mij deed besluiten een berichtje te sturen. Via LinkedIn messenger al mijn vragen kunnen stellen aan Diana en meer, want wat geeft deze vrouw je het gevoel welkom te zijn. Openheid, humor, vertrouwen en gedrevenheid zijn woorden die in me opkomen als ik haar zie. Over het cursusprogramma kan ik kort zijn: die is top. Het is een gemakkelijk programma met voldoende ruimte om de dingen die je lastig vindt te oefenen. Diana's kracht zit hem vooral in de persoonlijke aandacht; snap je iets niet? Stuur een berichtje en binnen 24 uur heb je antwoord. Voel je je gefrustreerd omdat er iets niet wil lukken? Stuur een berichtje en ze plant een 1 op 1 momentje in om even samen te kijken wat er anders moet.
Ze is mega flexibel en heeft voor alle problemen snel een oplossing paraat. Ik besloot de cursus te gaan doen ivm een studie die ik volg waar ik veel verslagen voor moet schrijven, de tijdsbesparing die zij belooft ervaar ik zeker!anneke-bosch
Anneke Bosch
Jeugdzorgwerker bij Enver

"groeien bij ieder compliment"

Zelf heb ik blind leren typen op een ouderwetse typemachine. Nog steeds kan ik blind typen. Voor mijn kinderen vind ik het ook belangrijk dat ze dit leren. Online cursussen zonder begeleiding hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd. Toevallig dat ik een linkedin bericht zag van Diana en zo ben ik met haar in contact gekomen. Diana biedt een online typecursus met begeleiding. Hoewel ik het liefste fysiek had gezien dat ze fysiek in een lokaal les zouden krijgen, was dit een klassikale les via internet. Diana heeft snel geschakeld en daardoor konden mijn kinderen in een groep terecht die net gestart was. Beiden hadden hierdoor 1 les achterstand, echter dat was goed in te halen. Tijdens de cursus heeft Diana de kinderen regelmatig van complimentjes voorzien als ze het goed hadden gedaan en streng toegesproken als het nodig was. Beiden hebben het diploma behaald! Ik heb de ondersteuning richting de kinderen door Diana als zeer positief ervaren en met name de jongste zag ik groeien bij ieder compliment dat ze van de juf kreeg. Dus dank Diana!
Als je op zoek bent naar een manier om blind te leren typen. dan kan ik juf Diana van harte aanbevelen!

frank-zijlstra

Frank Zijlstra

Technical Specialist

"fijn en liefdevol mens"

Ik leerde Diana in januari via LinkedIn kennen, toen ik een paar dagen op Texel was om aan mijn boek te schrijven. Omdat ik gedemotiveerd raakte van het tempo waarin mijn vingers over de toetsen gleden en hoe ze mijn hoofd niet bij konden houden kwam ze als geroepen. Ik besloot een typecursus te gaan volgen en heb geen seconde spijt gehad dat ik dit ben gaan doen. Diana heeft een eindeloos geduld en is een kei in lesgeven. Omdat ze precies weet de vinger op de zere plek te leggen en aanvoelt wanneer ik iets extras nodig had. Ze heeft voor iedere behoefte een passende oplossing of oefening en ik ben eindeloos dankbaar dat ik nu in staat ben zoveel sneller, en zonder frustratie, mijn mails en teksten te typen. Ik beveel Diana van harte aan. Niet alleen omdat ze zo'n geweldige juf is maar vooral omdat ze zo'n fijn en liefdevol mens is. En dat is 'gewoon' heel prettig samenwerken 😀


saskia-de-boer
Saskia de Boer
expert in persoonlijke groei

"zoomsessie perfecte motivatie "

Vandaag de cursus blind typen voor volwassenen afgesloten met een heus diploma!
Om de 2 weken een zoom-sessie was perfect als motivatie.
Gaat me heel veel tijd opleveren..
Dankjewel Juf Diana


angela-kester
Angela Kester
Physician Assistant
"veel profijt van type diploma."

.Via LinkedIn heb ik Juf Diana leren kennen. Miijn dochter van 17 heeft nu typeles van haar. dat gaat niet altijd soepel (pubers!!) maar Diana heeft veel geduld, is erg flexibel en doet er alles aan om mijn dochter naar de eindstreep te trekken.
Diana is erg begaan met haar leerlingen en ziet het als een persoonlijk falen wanneer je je diploma niet zou halen. Dat gebeurt daarom ook niet! Ik weet zeker dat mijn dochter straks veel profijt zal hebben van het door haar behaalde type diploma.

mirjam-van-ewijk
Mirjam van Ewijk
Event en styling expert
"wij zijn heel tevreden"

Vandaag heb ik, samen met mijn dochter, ons typediploma behaald bij Juf Diana. Wij zijn heel tevreden over het resultaat, de manier van lesgeven en alle persoonlijke aandacht die Diana ons heeft gegeven gedurende de afgelopen tijd. Lieve Diana, bedankt voor je begeleiding en tomeloze inzet. Jij hebt voor ons het verschil gemaakt! 🐌 Veel liefs, Loes en Fiene

loes-wildeman-janssen
Loes Wildeman-Janssen
Trajectbegeleider

"dankjewel"

Jij hebt mij vleugels gegeven om hoger te vliegen!
mr. Muradin
"prettige werkwijze"

Juf Diana inschakelen om te leren blindtypen is echt een aanrader. Ze heeft een hele prettige werkwijze, waarbij ze de opdrachten in de leeromgeving combineert met persoonlijke aandacht. De online groepstrainingen zorgen ervoor dat je echt continue blijft oefenen, omdat er voortgang van je wordt verwacht. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn de lessen geschikt.

mark-vos
Mark Vos
omzet coach
"ontzettend dankbaar"

Diana is sterk in de Nederlandse Taal. Ze helpt mij op een snelle en vakkundige manier mijn teksten foutloos te redigeren, daar waar het mij zelf niet lukt. Ik ben ontzettend dankbaar voor haar hulp.sabine-van-der-hulst
Sabine van der Hulst
Business & Life coach

"verbetering van de houding "

Diana heeft mijn zoon typeles gegeven. Aan het begin klassikaal. Toen brak het corona virus uit. Door de maatregelen was klassikaal niet meer toegestaan. Maar Diana heeft dit al snel opgepakt door online les te geven. Toch met z'n allen en met persoonlijke aandacht voor het individu. Ik prefereer typeles met een leerkracht boven een online cursus. Diana kon immers inspringen op de verbetering van de houding en de stand van de handen/armen, waardoor je winst behaalt met snelheid en niet te vergeten de werkhouding. Ook ziet zij als een leerling net even iets meer aandacht nodig heeft en kan daar dan op inspringen. Ik kan typeles bij Type Talent eenieder aanbevelen.


sonja-van-duijnhoven
Sonja van Duijnhoven
Personal gift shopper
"mooie resultaten"

Mijn jongste dochter van 10 heeft online typeles gehad van Diana. Ze is een geweldige juf die op een hele ontspannen manier met haar leerlingen omgaat. Daarbij legt ze steeds de lat een beetje hoger zodat de kinderen nog meer uit zichzelf halen. Dat wil zeggen, nog iets sneller typen met minder fouten. Door de vele en goede oefeningen heeft mijn dochter na ruim 2 maanden haar typediploma op zak en daarbij hele mooie resultaten neergezet. Zo is ze goed voorbereid op het laatste jaar van de basisschool en komt ze goed beslagen ten ijs als ze naar de middelbare school gaat. De communicatie via e-mail verloopt buitengewoon prettig en als ouder krijg je een berichtje als jouw kind een bericht van de juf heeft. Door haar aanpak, haar focus op kwaliteit en het ECHT goed leren typen, is deze digitale typecursus een absolute aanrader.

mariska-booda-gerssen
Mariska Booda-Gerssen
Tekstschrijver
" vakkundig type docent"

Ik heb Diana als een zeer gedreven vakkundig type docent ervaren. Doordat ze zo vriendelijk en meelevend is, schept ze van nature een fijne band met haar leerlingen en willen de leerlingen graag hun best voor haar doen. Ze houdt goed in de gaten of je wel of niet geoefend hebt, en dat koppelt ze in de les terug, voornamelijk door positieve feedback. Hierdoor voelen haar leerlingen zich gezien in hun “geploeter” thuis, dit werkt erg motiverend. Diana doet dit op een leuke manier met veel overgave. Verder heb ik gemerkt dat ze extra begaan is met mensen bij wie het niet aan komt waaien. Ze is geduldig en continu zoekend naar manieren die beter werken voor deze leerlingen. Mooi om te zien!


marieke-linders
Marieke Linders
Weerbaarheidstrainer