Jong gedaan, 'oud' verleerd?

7+
jaar ervaring
2000+
tevreden klanten
100%
Diplomagarantie

Ben je het blind typen verleerd? En typ je WEER met 2 of 4 vingers? Zo zonde! 

Werk je hele dagen op je computer en heb je de backspace erg vaak nodig? En zelfs dan heb je nog fouten in je tekst.

 Zou je graag weer echt blind kunnen typen maar zie je er tegen op om weer een complete cursus te moeten volgen. 

Doe dan de opfriscursus!

In vier lessen leer jij je vingers weer herinneren waar al die letters zitten. 

 Je typt namelijk met je zogenaamde spier- of motorgeheugen.Typen doe je daardoor niet op basis van het visueel onthouden van de plaats van een toets, maar op basis van de beweging die je maakt bij het aanraken van de toets. 

De spieren in je vingers onthouden als het ware welke beweging bij welke letter hoort.  
Dit geheugen ga je tijdens de cursus weer opfrissen, zodat jij weer met veel plezier blind kunt typen. 

Een opfriscursus is een kleine investering met een groot rendement:

Grote tijdwinst!

Neem je tijd in eigen hand. Werk je veel op de computer? Verspil dan niet langer je kostbare tijd. Werk je dagelijks 2 uur op de computer?
Met een cursus blindtypen behaal je een tijdwinst van 184 uur per jaar; dat is een volledige MAAND aan tijd.

ris

Gezond en fit zijn! 

184 uur tijdwinst terwijl je werkdruk veel lager is. En doordat je leert typen met de juiste werkhouding verlaag je de kans op RSI-gerelateerde klachten aanzienlijk.

Focus voor de inhoud van je werk!

Alle aandacht bij je werk en niet langer bij het zoeken naar de letters; blind typen vergt namelijk weinig van het motorisch geheugen

Persoonlijk contact!

Verbinding, daar begint alles mee!  Gegevens invoeren terwijl je oogcontact houdt met je klant, schept vertrouwen.

AANMELDEN

Wie is de juf bij Typetalent?

Plezier en kwaliteit zijn belangrijk voor me, die gaan dan ook hand in hand bij de typecursus.
Met veel enthousiasme geef ik mijn lessen en zorg dat jij je gezien en gehoord voelt. Snelheid vind ik minder belangrijk dan foutloos typen. Eerst met de juiste vingers goed en foutloos leren typen, die snelheid komt later. Daarom rem ik je af wanneer je te snel gaat en laat ik je zelfvertrouwen groeien door positieve feedback te geven. Ik geniet het hardst wanneer jij helemaal vastloopt en we even een 1 op 1 afspreken; even samen die moeilijke letters oefenen. Om dan je gezicht van pure frustratie naar een grote lach te zien veranderen in een kwartiertje. DAT blijft mij voldoening geven.

"Waar een wil is...

typen we samen aan de weg"

Juf Diana

Wat anderen over de typecursus zeggen....

Na 63 jaar toch de stoute schoenen aangedaan om mijn typediploma te gaan halen. Diana kwam ik tegen op Linkedin. Ik durfde na een bemoedigend gesprek met Diana te starten. En ja vandaag heb ik mijn diploma gehaald!! Diana geeft zeer duidelijk op de persoon gerichte instructie waar je meteen wat aan hebt. Verder werkt haar enthousiasme zeer aanstekelijk. Zij haalt alles uit de kast om er een succes van te maken ook voor een drieënzestig jarige. Vandaag durf ook ik te zeggen dat iedereen typen kan leren.
Claartje de Leeuw 

Hoe ziet de typecursus eruit

Les via zoom

Eens in de 2 weken heb je een uur les via Zoom. Je leert opnieuw typen met de juiste werkhouding én vingerzetting. Om te zien of je rustig en ritmisch typt, deel je het scherm met me. Zo kan ik je direct corrigeren indien nodig. Doordat jij een filmpje hebt gemaakt waarop je het alfabet typt, weet ik exact welke letters jij extra moet oefenen. 

Huiswerk met leuke games

Gemiddelde huiswerkbelasting 3x 30 minuten per week.

Snel antwoord op vragen

Heb je vragen of loop je vast? Stel je vraag en binnen 24 heb je altijd antwoord, zodat je snel weer verder kunt met je huiswerk.

✅ 100% tevredenheidsgarantie 

Deze cursus is alleen geschikt wanneer je in het verleden al een typediploma hebt behaald! 

Niet tevreden over de lessen? Geld terug! 

Wat anderen over Typetalent en Diana zeggen....

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Samen met mijn dochter

Samen met mijn dochter hebben we ons typediploma behaald bij Juf Diana. Wij zijn heel tevreden over het resultaat, de manier van lesgeven en alle persoonlijke aandacht die Diana ons heeft gegeven gedurende de afgelopen tijd. Lieve Diana, bedankt voor je begeleiding en tomeloze inzet. Jij hebt voor ons het verschil gemaakt! 🐌 Veel liefs, Loes en Fiene


Loes en Fiene

In één woord: Geweldig! 

Heerlijk hoe Diana haar online lessen voor volwassenen doet. Het is ronduit gezellig. Kan je een keer niet op de afgesproken tijd, dat ruimt ze tijd in voor een inhaal les. Gaat er iets niet lekker, dan even één op één kijken waar ze kan helpen. En dan ook nog eens zoveel tijd besparen omdat je zonder fouten blind kunt typen. Ik kan haar aanbevelen. Bijna jammer dat de lessen zijn afgelopen. Maar we houden contact en zal vaak aan je denken als ik weer lekker zit te typen

Johan

Jij hebt mij vleugels gegeven om hoger te vliegen!

Dankjewel

mr. Muradin
Ik dacht altijd: ik typ toch prima met twee vingers?
Ik dacht altijd: ik typ toch prima met twee vingers? Inmiddels weet ik dat blind typen zoveel fijner is. Ik kan mijn hoofd bij mijn werk houden, hoef niet meer na te denken over wat mijn vingers doen. En ik ben ook nog eens sneller. Diana leerde me het blind typen stap voor stap. Rustig, op mijn eigen tempo, geen haast. Diana hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, ook al krijg je les in een groep. Ik kreeg zelfs een keer een extra les om bepaalde skills bij te spijkeren. Haar cursus is een must voor elke tekstschrijver. Of eigenlijk: voor iedereen die veel typt. Zeker doen!
Iris van den Boezem
Add Your Stars
€ 149,-

Opfris cursus Blindtypen.

✅4 lessen via Zoom
✅online leeromgeving
✅Altijd antwoord binnen 24 uur
✅Van A t/m Z persoonlijke begeleiding