Gratis download: 7 tips van juf Diana om blind te leren typen

Zo zorg je voor plezier in je werk en voorkom je lichamelijke klachten

  • Dit is waarom blind typen voor medewerkers zo belangrijk is
  • Waarom blind typen slimmer werken is in plaats van harder werken en je toch tijd bespaart

  • Ontdek de symptomen van een visuele burn-out en hoe je deze voorkomt

  • Het belang van de juiste vingerzetting en werkhouding voor medewerkers

  • Zo zorg jij als werkgever voor 10% meer productiviteit binnen je bedrijf
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig.
Download GRATIS

Wat zeggen onze tevreden type talenten?

“Via werk bij Diana een typecursus mogen volgen. Lieve betrokken dame bij wie je altijd terecht kunt. Ze geeft goede tips en indien nodig geeft ze je extra aandacht.

Erg blij met het behalen van mijn type-diploma, zou het iedereen aanraden. Bespaar nu een hoop tijd!” 
dana-van-essen

- Dana van Essen

“Wie verwacht dat je aan het einde van de cursus 400 aanslagen per minuut foutloos kan typen is niet realistisch. Juf Diana geeft je de basis op grond waarvan je weet hoe je vingers moeten staan. Ze is een gezellige stok achter de deur om de vaardigheid van blind typen goed op gang te brengen.”  
- Briska Smit

Van hard rammelen met 6.37 vingers naar foutloos blind typen Dat heb ik met de fijne begeleiding van 'juf Diana' bereikt.
De lessen op een hele fijne en prettige manier, waarbij het draait om het aanleren van een nieuwe vaardigheid. Voor elke vraag een snel antwoord en goede ondersteuning. En zoals het hoort: helemaal online! Dat maakt het nog gemakkelijker.

-- Niels Oudenaarden
"Waar een wil is typen we samen aan de weg"

Het belang van blind typen en hoe je hiermee lichamelijke klachten voorkomt

Blind leren typen is enorm belangrijk voor het welzijn en de productiviteit van jouw medewerkers! Naast het verbeteren van hun werkhouding - wat zorgt voor minder lichamelijke belasting en een lager ziekteverzuim - biedt blind typen veel meer voordelen. Het verhoogt de arbeidsproductiviteit met minstens 10%. En dat terwijl medewerkers juist rustig en met een ontspannen lichaam werken. 'Het niet meer naar het toetsenbord hoeven kijken', zorgt er voor dat er geen aandacht meer verloren gaat naar het zoeken van de letters. Alle focus is voor de inhoud van het werk.


Het belangrijkste voordeel van blind typen is het effect op de fysieke gezondheid. Door blind te typen, vermijd je dat je medewerkers constant ‘ als een ja-knikker’ tussen het scherm en toetsenbord switchen. Doordat medewerker nu écht recht vooruit kan blijven kijken geef je de ogen rust en wordt de nek minimaal belast. Dit zorgt voor minder belasting en geeft meer werkcomfort. 


Door medewerkers blind te leren typen, investeer je duurzaam in het welzijn van je medewerkers. Dit zorgt voor arbeidsproductiveitsverhoging en tevreden werknemers. Kortom, een win-win situatie voor zowel je personeel als je organisatie. 

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Benieuwd hoe je jouw medewerkers in 7 stappen blind leert typen? (+ bonus)

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig.
Download GRATIS